Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókaleves kolbásszal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 csokor petrezselyem zöld
1/2 dl étolaj
20 dkg füstölt kolbász
2 fej vöröshagyma
50 dkg csicsóka


Elkészítés:
A vöröshagymát kocka alakúra aprítsuk, majd az olajon megdinszteljük,
A csicsókát megpucoljuk, ugyancsak kocka alakúra aprítsuk s a hagymás zsiradékon kicsit megdinszteljük.
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét, felöntjük vízzel, sóval fűszerezzük, s a levest k 10 percig főzzük, ameddig a csicsóka puha lesz.
Közben a kolbászt karikákra aprítsuk, és egy serpenyőben megdinszteljük, hogy jól kiadja a zsírját.

Tanácsok:
Az elkészült csicsókalevest a piros, fűszeres zsírral fűszerezzük, tarkítjuk, s a kisült kolbászkarikákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrém - kolbásszal » Sárgaborsóleves kolbásszal » Kolbásszal töltött karaj » Tojásmártás kolbásszal
» Rizses lecsó kolbásszal » Kolbásszal töltött paprika » Lebbencsleves kolbásszal » Indiai csirkeleves
» Paksi halászlé original » Póréhagymás krumplileves » Nyers almaleves » Rumos-meggyes kókuszgolyóm
» Sajtkrémes krumplileves » Köleses zöldségleves » Táska, vagy batyú, leves » Kinizsi leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.