Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka fasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
10-12 db közepes csicsóka
liszt
ízlés szerint: őrölt bors,
vegamix,
só,
petrezselyem,
fokhagyma
olaj,
vagy ghí a kisütéshez,
vagy a tepsi kenéséhez.

Elkészítés:
A csicsókát, amit jó alaposan megtisztítottunk, kefével megsúroltunk lereszeljük, kicsit megsózzuk, és állni hagyjuk pár percig, ezután a levétől kinyomkodjuk. Hozzátesszük a lisztet és ízlés szerint a fűszereket, amit természetesen tovább variálhatunk. ( pl. vöröshagyma, snidling…)
Alaposan összegyúrjuk, gombócokat formázunk belőle, majd kicsit ellapítjuk. Süthetjük forró olajban, vagy tepsiben, mindkettő nagyon finom

Tanácsok:
A tepsisnek nagy előnye, hogy nem szívja tele magát zsiradékkal. A reszelésből kimaradt csicsóka darabokat, forró ghíben meg lehet sütni Bármilyen főzelék mellé kiváló feltét, de egy hatalmas adag salátával is nagyon finom!


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokoli fasirton sülve » Tepsis fasírtgolyók » Spenótos pulykafasírt » Cukkini habfasírt
» Tepsis halfasírt » Sütőtök-csicsóka tócsni » Brokkoli fasírt párizsival » Gombás fasírtpogácsa
» Szegényfasírt » Zöldséges zabpehelyfasírt » Gombafasírt » Sajtos sonkás fasírt
» Töltött fasírttekercs » Fasírt túróból » Almás csirke fasírt » Csicsókapehely


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.