Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db sárgarépa
0,5 kg csicsóka
1 db lilahagyma
1-1 csipet
- zsálya
- borsika
- koriander
0,5 dl napraforgóolaj
tisztított víz

Elkészítés:
- Tisztítsuk meg a zöldségeket, és aprítsuk fel.
- Az olajjal, egy kis vízzel pároljuk meg a zöldségeket, a fűszereket.
- Öntsük fel egy kis vízzel és turmixoljuk össze.

Tanácsok:
- Azonnal tálalható, fogyasztható.

- Diszíthetjük, pár levél zsályával, korianderrel, nem édesített növényi tejszínnel.
- Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsókapehely » Krémleves almából » Rókagomba-krémleves » Sárgarépás babkrémleves
» Birsalma krémleves » Spanyol mandulakrémleves » Hideg Uborkakrémleves » Sajtkrémleves
» Sütőtökkrémleves sajttal » Szeder krémleves » Spenótos csicserikrémleves » Hideg eperkrémleves
» Édeskömény krémleves » Póré krémleves » Az én brokkoli krémlevesem » Sajt-krémleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.