Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös burgonyakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 főre:
• 60 dkg burgonya
• 1 kis fej vöröshagyma
• tengeri só
• 1 dl tejföl
• fehér bors
• szerecsendió
• olaj

Elkészítés:
• A burgonyát és a hagymát meghámozzuk. A hagymát finomra, a burgonyát kockára vágjuk. A hagymát nagyon kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, majd felöntjük másfél liter vízzel. Puhára főzzük, leturmixoljuk, frissen őrölt fehér borssal és szerecsendióval ízesítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: brájgátta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kekszes, tejfölös szelet » Tejfölös párolt hagyma » Tejfölös csirkemell » Mustáros-tejfölös csirke
» Tejfölös kapros lángos » Tejfölös bableves » Tejfölös céklaleves » Tejfölös keksz
» Tejfölös sajtos mártás » Tejfölös piskóta » Burgonyakrémleves (4 főre) » Tejfölös zöldbabsaláta
» Tejfölös vargányaleves. » Tejfölös-sajtos karfiol » Sajtos tejfölös csirke » Tejfölös kolbászleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.