Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke zöldborsós szószban recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
0,5 kg csirkemell filé
20 dkg zöldborsó
5 dl tej vagy tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál liszt

bors
csipet cukor

Elkészítés:
Előkészítés: a zöldborsót megfőzzük.

Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk és egy kevés zsiradékon puhára pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal és zúzott fokhagymával. Ha megpirult, kiszedjük egy tányérra, a visszamaradt zsiradékba tesszük a lisztet, átforgatjuk, majd felengedjük a tejjel vagy a tejszínnel. Utána sózzuk, majd beletesszük a főtt zöldborsót, visszatesszük a csirkét. Hagyjuk, hogy rottyanjon még egyet. Párolt vagy főtt rizs illik hozzá.

Elkészítési idő: 55 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ezersziget csirkesaláta » Torta csirkemlleből » Csirkés-gombás fussili » Erdéicsírke
» Csirkemájjal töltött tök » Sültcsirke avokádóval » Sáfrányos csirke » Tasakos csirke
» Göngyölt csirkemell » Caesar saláta csirkével » Csirkeragu sajttésztában » Rakott, bundás csirkecomb
» Tócsniba sült csírke » Krumplis csirke (bulgár) » KFC csirkeszárny » Csírasaláta citromszószban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.