Tutireceptek.hu fejléc

Csirkehússal töltött alma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
15 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús
4 db nagyobb alma
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
1 dl tej
citromlé

Elkészítés:
Finomra vágjuk a húst.A vajjal liszzttel mártást készítünk tejjel felengedjük,sűrüre főzzük és a vagdalt hússal összekeverjük.Az almákat meghámozzuk közepüket kivájjuk,citromlével bedörzsöljük.Az almákat a húsos keverékkel megtöltjük,vajjal kikent tűzálló tálra tesszük,előmelegített sütőben nyolc tíz percig sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi töltött káposzta » Gombás töltött tök » Töltött padlizsán » Töltött ananász
» Töltött csirke olaszosan » Rizzsel töltött paprika » Töltött hal Karcsi módra » Sült, töltött padlizsán
» Csirkés töltött padlizsán » Töltött kenyér » Hússal töltött cannelloni » Hideg töltött saláta
» Gesztenyével töltött alma » Erdélyi töltött paprika » Csirkemájjal töltött tök » Töltött Sport szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.