Tutireceptek.hu fejléc

Csirkehússal töltött alma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
15 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús
4 db nagyobb alma
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
1 dl tej
citromlé

Elkészítés:
Finomra vágjuk a húst.A vajjal liszzttel mártást készítünk tejjel felengedjük,sűrüre főzzük és a vagdalt hússal összekeverjük.Az almákat meghámozzuk közepüket kivájjuk,citromlével bedörzsöljük.Az almákat a húsos keverékkel megtöltjük,vajjal kikent tűzálló tálra tesszük,előmelegített sütőben nyolc tíz percig sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bihari Töltött Burgonya » Sonkával töltött batyu » Gombás töltött kenyér » Karácsonyi töltött alma
» Töltött paprika » Húsvéti töltött burgonya » Töltött paprika hús nélkül » Gombával töltött karaj
» Sajttal töltött cukkini » Sajttal töltött krumpli » Töltött zsömle » Bolognai töltött cukkini
» Májkrémmel töltött krumpli » Töltött kacsacomb » Töltött csillagtök » Töltött pulyka nyakbőr


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.