Tutireceptek.hu fejléc

A Lászlók csirkemájasa recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
4 főre

1/2 kg gluténmentes spagetti,
1/2 kg csirkemáj,
1/2 kg gomba,
1 nagy tejföl,
1 nagy fej vöröshagyma,
15 dkg trapista sajt,
pirospaprika,
só,
bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát.
Fűszerezzük!
Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat.
A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük.
180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.

Tanácsok:
A gombát el lehet hagyni, ha nem szeretjük!!!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lászlókenyér(Vaszilopita) » Olivabogyós spagetti » Tésztasalátám » Kiflimorzsa
» Spagetti rákocskákkal » Éticsiga sörtésztában » Bolognai lasagne spenóttal » Pekándió-lepény
» Egyszerű sajtkrémes tészta » Amerikai palacsinta 3. » Cseh gombóc » Gombás sonkás metélt
» Spenótos spagetti tészta » Spaghetti all'aglio e olio » Csirkés levelestészta » Fetás-lilahagymás lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.