Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés Waldorf-cipó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 házi-cipó,
1 alma finomra vágva,
6 dkg vágott dió,
3 újhagyma finomra vágva,
2 evőkanál finomra vágott friss petrezselyem,
10 dkg majonéz,
frissen őrölt fekete-bors,
10 megtisztított spenótlevél szár nélkül,
3 főtt csirkemellfilé szeletelve,
4 felszeletelt paradicsom

Elkészítés:
A kenyér tetejét levágjuk, és a belsejét kanállal kivájjuk, hogy csak a héja maradjon. A tetejét megtartjuk. A belsejét ebben a receptben nem használjuk fel, de készíthetünk belőle zsemlemorzsát. Az almát, diót, újhagymát, petrezselymet, majonézt és ízlés szerinti borsot egy tálba teszünk, és összekeverjük. Egy sor spenótot teszünk a cipó aljába, rá egy réteg csirkét, egy réteg almát, végül a paradicsomot. A rétegezést addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak, és a cipó meg nem telik. Spenóttal fejezzük be. Visszatesszük a tetejét, és alufóliába csomagoljuk. Vágódeszkát teszünk a cipó tetejére, azzal nyomtatjuk le, éjszakára pedig hűtőbe tesszük. Cikkekre vágva kínáljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés rakott krumpli » Padlizsános csirkesaláta » Kínai csirkeszárnyak » Csirkés tál
» Színes csirkés tészta » Csirkés palacsinta » Csirkés cukkínis egytál » Cukkinis csirkeszeletek
» Colában sült csirkeszárny » Csirkés-gombás kavarodás » Zöldséges-csirkés spagetti » Csirkés enchilada
» Csirkés Cézár-saláta II. » Csirkés kenyérsaláta » Cigány csirkés lecsó » Kefires csirkeszárny


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.