Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csőben sült, rakott lencse. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 cs lencse
1 ek ételízesítő
1kk só
1kk bors
3db babérlevél
3 gerezd fokhagyma
30 dkg darált hús
1 pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt
1 db tojás

Elkészítés:
A lencsét ételízesítős, borsos,fokhagymás, babérleveles vízben puhára főzzük.A darált húst hagymán pörköltszerűen lesütjük,borsot sót adunk hozzá.A lencse felét jénaiba rétegezzük, a darált húst rásimítjuk, majd újból lencse kerül rá. A tetejére tojással sajttal elkevert tejföl kerül.Forró sütőbe átsütjük, amíg a teteje piros lesz.

Tanácsok:
Színes, frissen őrölt borsot használok.
Fotó a naplómba-Életünk, napjaink.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: rolvisa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás rakott pogácsa » Rakott spagetti 2. » Túróval rakott krumpli » Nyári rakottas
» Barnarizs-rakottas » Fokhagymás rakott penne » Muci rakott mákos tésztája » Túróval rakott burgonya
» Rakott gombás omlett » Csőben sültbrokoli » Szabolcsi rakott hús » Falusi rakott káposzta
» Rakott mexikói tészta » Bolognai tésztarakottas » Csirkés rakott tészta » Sonkával rakott galuska


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.