Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis pecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
1 kg burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
só,
bors
kenéshez zsír v. olaj

Elkészítés:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.

Tanácsok:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis karfiol » Gyöngytyúkpecsenye » Tepsis burgonya » Szőlős csirkepecsenye
» Tepsis csusza » Csongrádi tepsis csirke » Tepsis tészta » Pecsenyekacsamáj
» Vadas őzpecsenye » Tejfölös aprópecsenye » Pecsenye gombával » Magyaros tepsis krumpli
» Vasipecsenye » Fogolypecsenye borókával » Tepsis ropogós burgonya » Nyugdijas pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.