Tutireceptek.hu fejléc

Debreceni csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg felső csirekecomb
5 pár debreneni
10 dkg füstöltsajt
bacon szalonna
só bors
1 tojás fejérje

Elkészítés:
A felsőcombokból kiemeljük a csontokat, sózzuk, borsozzuk, a debrenit a csontok helyére tesszük,
majd bacon szalonnával betekerjük. (Vigyázzunk a végeit a szalonna csikoknak a tepsi aljára kerüljenek)Bele helyezzük egy tepsibe,mindegyiket megkenünk tojásfehérjével és a reszelt sajttal megszorjuk. Szép pirosra sütjük.

De lehet fokozni az ízeket a bekenthúsikra szeletelt mandulával is megszórjatjuk, és ugy sütjük.

Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Színes csirkemell » Dióval rántott csirkemell » Almás-fűszeres csirkemell » Mézes-diós csirkemell
» Túróval töltött csirkemell » Csirkemell rétegesen » Extra sajtos csirkemell » Édes-savanyú csirkemell
» Sörben párolt csirkemell » Csirkemell vagdalt » Csirkemell bakonyiasan » Kókuszos csirkemellcsíkok
» Marhaszeletek debrecenivel » Csirkemell citrommártásban » Kefires csirkemell » Almás rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.