Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Debreceni csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg felső csirekecomb
5 pár debreneni
10 dkg füstöltsajt
bacon szalonna
só bors
1 tojás fejérje

Elkészítés:
A felsőcombokból kiemeljük a csontokat, sózzuk, borsozzuk, a debrenit a csontok helyére tesszük,
majd bacon szalonnával betekerjük. (Vigyázzunk a végeit a szalonna csikoknak a tepsi aljára kerüljenek)Bele helyezzük egy tepsibe,mindegyiket megkenünk tojásfehérjével és a reszelt sajttal megszorjuk. Szép pirosra sütjük.

De lehet fokozni az ízeket a bekenthúsikra szeletelt mandulával is megszórjatjuk, és ugy sütjük.

Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű rakott csirkemell » Sajtbundás csirkemell » Banános-baconos csirkemell » Fetával töltött csirkemell
» Karfiolos csirkemell » Rántott diós csirkemell » Görögös csirkemell » Csirkemellből pörkölt
» Hagymás-túrós csirkemell » Mandarinos csirkemell » Kukoricás csirkemell » Mézes Gyömbére Csirkemell
» Bolgár lecsós csirkemell » Mézes-csípős csirkemell » Gombakrémes csirkemell » Füstöltsajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.