Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Debreceni csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg felső csirekecomb
5 pár debreneni
10 dkg füstöltsajt
bacon szalonna
só bors
1 tojás fejérje

Elkészítés:
A felsőcombokból kiemeljük a csontokat, sózzuk, borsozzuk, a debrenit a csontok helyére tesszük,
majd bacon szalonnával betekerjük. (Vigyázzunk a végeit a szalonna csikoknak a tepsi aljára kerüljenek)Bele helyezzük egy tepsibe,mindegyiket megkenünk tojásfehérjével és a reszelt sajttal megszorjuk. Szép pirosra sütjük.

De lehet fokozni az ízeket a bekenthúsikra szeletelt mandulával is megszórjatjuk, és ugy sütjük.

Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott csirkemell » Csirkemell őzgerincben » Sült rakott csirkemell » Egyszerű csirkemell
» Sajtos töltött csirkemell » Meggyes, sajtos csirkemell » Rakott csirkemell gazdagon » Sajtbundás csirkemell
» Fűszeres rántottcsirkemell » Epres csirkemell saláta » Debreceni baboslecsó » Csirkemell sonka másként
» Almás-fűszeres csirkemell » Cukkinis csirkemell 2. » Töltött csirkemelltekercs » Mozzarellás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.