Tutireceptek.hu fejléc

Diós almák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db alma
10 dkg dió
1 dl méz
2 dl tejszín

Elkészítés:
A meghámozott és ujnyi vastag karikára vágott almák közepét kis kiszúróval eltávolítjuk.Az almakarikákat cukros darált dióba forgatjuk.Lapos tűzállótálba tesszük és sütőben addig sütjük amíg a cukor karamallizálódni kezd.A mézet meglangyosítjuk és a tejszínnel mártásszerűre keverjük.Az almák mellé külön csészében tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ezüstös almák » Illatos almakarikák » Almakrémleves sárgarépával » Almakocsonya
» Almakrém » Birsalmakompót frissen » Almakarikák bundában » Almakrém joghurttal
» Joghurtos almakrém » Almakenyér » Almakompótos piskóta » Almakoch
» Almakocka habkoronával » Csokoládés almakarikák » Almakrém poharakban » Morzsás almakrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.