Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós halfilé tejszines krumplival recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
hekkfilé,
olivaolaj,
citromlé
reszelt citromhéj

bors
dió durvára vágva.

Körethez:

burgonya,
főzőtejszin
petrezselyem

bors

Elkészítés:
Jénai tálba tesszük a hekkszeleteket, meglocsoljuk olivaolajjal, majd citromlével. Sót, borsot, reszelt citromhéjat teszünk a tetejére. Erre kerül a durvára tört dió. 200 fokos sütőben készre sütjük, kb. 20 persz alatt. A burgonyát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, jénai edénybe rakjuk. Olajjal meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemmel meghintjük, meglocsoljuk tejszinnel. Először lefedve puhulásig sütjük, majd fedő nélkül enyhén megpiritjuk a tetejét.

Tanácsok:
Fantasztikus ebéd karácsonyra!

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Dinoca


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombócleves » Mazsolás-tejszínes harcsa » Tejszínes almaleves 2 » Tejszínes rakott karfiol
» Halfilé dinnyemártással » Tejszínes brokkoli » Tőkehalfilé sajttal » Tejszines patisszon
» Tejszines mézes krémes » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes zellersaláta » Tejszines gombás
» Tejszínes egresleves » Halfilé joghurtköntösben » Zöldséges-tejszínes csirke » Tejszínes, kapros csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.