Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott libamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba.



Amire szükségünk lesz
libamáj

liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök

Elkészítés:
Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg.
A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg.
A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként.


http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott tojás » Rántott alma » Sajtos rántott patisszon » Burgonyás rántotta
» Fűszeres kirántott karaj » Rántott kelkáposztám » Tojásos rántott leves » Zöldséges rántotta
» Gombás libamáj puding » Rántott disznótöke » Libamáj lyoni módra » Cukkínis tojásrántotta
» Rántott sütőtök » Rántott csirkecombfilé » Krumplis rántotta » Ananászos rántott szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.