Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott libamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba.



Amire szükségünk lesz
libamáj

liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök

Elkészítés:
Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg.
A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg.
A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként.


http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott rudacskák » Nori féle tojásrántotta » Rántott ananász » Tojásos rántott leves
» Tojás rántotta » Rántott karaj tepsiben » Rántott burgonya » Rántott tonhal sajtosan
» Kapros rántott cukkini » Rántott sajt » Rántott paradicsom » Habos libamájpástétom
» Olaszos rántotta » Rántott hús paleo módon » Baconbe tekert libamáj » Rántott brokkoli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.