Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott libamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba.



Amire szükségünk lesz
libamáj

liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök

Elkészítés:
Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg.
A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg.
A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként.


http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott nyúl chipsben » Libamájhab » Hagymás tofurántotta » Rántott tojás - 1.
» Hagymás rántott csirkecomb » Dióval rántott csirkemell » Rántott pulykamell » Káposztás rántotta..
» Kokuszos rántott csirke » Foghagymás rántott krumpli » Libamájjal töltött gomba » Töltött-rántott sajt
» Rántott darálthús » Színes tojásrántotta » Cukkínis tojásrántotta » Rántott túró


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.