Tutireceptek.hu fejléc

Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 vastag póréhagyma
20 dkg krémsajt
20 dkg darált dió
5 dkg vaj
só, őrölt bors

Elkészítés:
A krémsajtot a vajjal, a darált dióval jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát alaposan megmossuk, a külső levelét eltávolítjuk, a gyökérét és az elágazó szárrészét levágjuk. Egy fakanál segítségével a belsejét kitoljuk, úgy, hogy 2-3 levélnyi vastag fala maradjon. Az így kapott üreget a diós sajtkrémmel megtöltjük, és 3-4 órára behűtjük.
Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és sajttálon kínáljuk.

Tanácsok:
A póréhagyma belsejét salátához használhatjuk fel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyével töltött alma » Bolognai töltött cukkini » Finom töltött kifli » Töltött pizza.
» Pogácsa sajtkrémmel » Töltött karaj, másképpen » Illatos töltött csirke » Töltött cukkini paleósan
» Juhtúrós töltött burgonya » Töltött párizsi » Fetával töltött csirkemell » Májjal töltött karaj
» Töltött kifli » Sajttal töltött húsgombóc » Mákkal töltött gombóc » Töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.