Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diós sajtkrémmel töltött póréhagyma recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 vastag póréhagyma
20 dkg krémsajt
20 dkg darált dió
5 dkg vaj
só, őrölt bors

Elkészítés:
A krémsajtot a vajjal, a darált dióval jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát alaposan megmossuk, a külső levelét eltávolítjuk, a gyökérét és az elágazó szárrészét levágjuk. Egy fakanál segítségével a belsejét kitoljuk, úgy, hogy 2-3 levélnyi vastag fala maradjon. Az így kapott üreget a diós sajtkrémmel megtöltjük, és 3-4 órára behűtjük.
Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és sajttálon kínáljuk.

Tanácsok:
A póréhagyma belsejét salátához használhatjuk fel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött krumplis fánk » Májkrémes töltött tojás » Egyszerű töltött lángos » Sajttal töltött tojás
» Andi töltött kenyere » Rizzsel töltött póréhagyma » Túróval töltött uborka » Töltött rántott tojás
» Húsvéti töltött csirkemell » Póréhagyma leves » Póréhagymaleves » Töltött sertéskaraj
» Töltött mángold » Gombás töltött cukkini » Póréhagymás karfiolpüre » Töltött laska


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.