Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 karajaszelet
1 vöröshagyma
20 dkg sertésmáj
1 ek mustár
petrezselyemzöld

bors
liszt
olaj

Elkészítés:
A szokásosnál vastagabb karajszeleteket úgy vágjuk be, hogy egy-egy kis "zseb" keletkezzen. A reszelt vöröshagymát, a finomra vágott sertésmájat mustárral, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és a nyílásokat ezzel megtöltjük. Hústűvel összetűzzük, sózzuk. A megtöltött húsokat lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán hirtelen megsütjük. Ezután kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
Saját mártásával, burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fennséges töltött husi » Túróval Töltött Zsemle » Diós-töltött nápolyi » Töltött gombakosárkák
» Olasz töltött paradicsom » Töltött tekercs » Áfonyával töltött alma » Töltött apró kifli
» Bajor töltött rostélyos » Libás töltött káposzta » Kakaós töltött copf » Karácsonyi töltött alma
» Töltött kenyér » Hagymás-őszibarackos karaj » Karaj sonkaraguval » Töltött Virsli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.