Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 karajaszelet
1 vöröshagyma
20 dkg sertésmáj
1 ek mustár
petrezselyemzöld

bors
liszt
olaj

Elkészítés:
A szokásosnál vastagabb karajszeleteket úgy vágjuk be, hogy egy-egy kis "zseb" keletkezzen. A reszelt vöröshagymát, a finomra vágott sertésmájat mustárral, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és a nyílásokat ezzel megtöltjük. Hústűvel összetűzzük, sózzuk. A megtöltött húsokat lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán hirtelen megsütjük. Ezután kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
Saját mártásával, burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májjal töltött tojás » Libás töltött káposzta » Gombaragus karaj » Töltött lasagnetészta
» Erdélyi töltött csirke » Töltött bárány » Ardói töltött karaj. » Almával töltött camembert
» Karaj sonkaraguval » Gyulai töltött karaj » Sajtos karaj » Töltöttkáposzta
» Kínai töltött kacsa » Töltött ropogós pogácsa » Gombával töltött uborka » Töltött káposzta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.