Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Májjal töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 karajaszelet
1 vöröshagyma
20 dkg sertésmáj
1 ek mustár
petrezselyemzöld

bors
liszt
olaj

Elkészítés:
A szokásosnál vastagabb karajszeleteket úgy vágjuk be, hogy egy-egy kis "zseb" keletkezzen. A reszelt vöröshagymát, a finomra vágott sertésmájat mustárral, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük, és a nyílásokat ezzel megtöltjük. Hústűvel összetűzzük, sózzuk. A megtöltött húsokat lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán hirtelen megsütjük. Ezután kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
Saját mártásával, burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojással töltött káposzta » Bőrös sertéskaraj sütve. » Erdélyi töltött káposzta » Kakaós töltött copf
» Spenótos töltött tojás » Hagymás töltött tojás » Velővel töltött csirke » Túróval töltött kifli
» Töltött kacsa » Besztercei töltött liba » Gombás töltött káposzta » Citromos karaj
» Töltött stefánia » Töltött fogoly » Grillázzsal töltött ostya » Töltött hagyma


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.