Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéshús
5 tojás
40 dkg parasztkolbász
2 zsömle
2 dl tej
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma,
pirospaprika,
őrölt bors,


Elkészítés:
A zsömléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A sertéshúst ledaráljuk és összegyúrjuk a finomra vágott vöröshagymával, a reszelt fokhagymával, ízlés szerinti pirospaprikával, sóval, borssal és 1 felvert tojással. A húsból cipót formálunk közepébe nyomjuk a kolbászt és a 3 megtisztított, főtt tojást.

A fasírtot olajozott tepsibe helyezzük, 1 egész tojással megkenjük a hús tetejét, forró sütőbe tesszük és pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fafel (fasírt) » Töltött lángos » Gombával töltött burgonya » Töltött lilahagyma
» Sajttal töltött virsli » Töltött sonka » Mustáros töltött pecsenye » Hortobágyi töltöttpaprika
» Tojásos fasírt » Amerikai töltött fasírt » Libanoni töltött zöldségek » Töltött dagadó erdélyiesen
» Töltött kenyér másképp » Gombás töltött kenyér » Zsemlefasírt » Töltött olasz tésztahajók


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.