Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Edes-savanyu pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fel kilo p. mell
1 ek szojaszosz
1 par. paprika
1 zoldpaprika
nagy fej hagyma
4 szelet ananasz szelet
szosz osszetevoit :fel pohar anananaszle, 100 gr paradicsompure, 2
ek cukor2 ek ecet, 2 ek szoja, 1 ek kuk. kemenyito.

Elkészítés:
A p. mellet felkockazzuk szigoruan 2x2x2 meretre :)).Ezt elkeverjuk a szojaszoszban feloldott kuk. kemenyitovel (ajanlatos meg 1 ek szojat hozzatenni, mert szerintem szaraz)
Amig ez all felkockazunk a paprikakat , na meg a hagymat, forro olajban egy kicsit piritjuk, nem tobb, mint 3 percig, kivesszuk az edenybol es a hust piritjuk feheredesig. Nalunk eltunt az olaj a zoldsegnel igy ujat ontottunk.. Hozza tesszuk a
zoldseget es meg beleteszunk az ananasz szeleteket kockara vagva.
A szosz osszetevoit jol osszekeverjuk, raontjuk a zold.-hus keverekre es egyutt fozzuk 3 percig, amig a szosz besurusodik. Rizssel talaljuk.

Tanácsok:
Az ize a lecsora emlekeztet, de a parom es a lanyom nem szeretik a lecsot, viszont ez izlett nekik. Melegen ajanlom!
Kep is van.


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykamellragu leves » Pulykamell körtével » Fetás-tejszínes pulykamell » töltött pulykamell
» Pulykamell pórémártással » Csípős pulykamell » Parajos pulykamell » Mézes-mustáros pulykamell
» Búbos pulykamell » Mediterrán pulykamell » Pulykamell paraj paplanban » Tejfölös pulykamellpörkölt
» Sajttal rakott pulykamell » Őszibarackos pulykamell » Édes-savanyú káposzta » Magyaros Pulykamellragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.