Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulykamell raclette recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell, (ebből kb 55 dekányit rövid időre lefagyasztok, a maradékot pedig félreteszem),
25 dkg zsíros sertéslapocka,
1 beáztatott zsemle,
2 evőkanál vágott petrezselyemzöld,
4 dkg konzerv kukorica,
fél piros paprika felkockázva,
1 db tojás,
só,
bors,
6 evőkanál olivaolaj,
25 dkg raclette-sajt.

Elkészítés:
A 25 deka pulykamellet a lapockával és a kicsavart zsemlével húsdarálón ledarálom, belekeverem a petrezselyemzöldet, kukoricát, paprikát, a tojást.
Sóval, borssal ízesítem.
Igen vékony szeletekre vágom a fagyasztott mellet és két tálra osztom.
Középen helyezem el a lapockás keveréket. Mindenki kiolajozza a sütőkéjét és belefektet egy szelet mellet, rátesz egy keveset a töltelékből és betolja a készülékbe. Mintegy 2-3 perc múlva kiveszi, ráfektet egy sajtszeletkét és visszatolja kis időre, míg a sajt rá nem olvad.

Tanácsok:
Ezt főleg, grillezésre ajánlom!


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros Pulykamellragu » Pulykamell sajtmártással » Pulykamell pórémártással » töltött pulykamell
» Igazi sajtos pulykamell » Almás pulykamell » Zelleres párolt pulykamell » Kapros pulykamell
» Birsalmás pulykamell » Joghurtos pulykamell » Edes-savanyu pulykamell » Pulykamell paraj paplanban
» Pulykamellrolád » Fetás-tejszínes pulykamell » Füstölt pulykamellsaláta » Göngyölt pulykamell 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.