Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egyben sült fasírozott recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús,
1 db tojás,
2 db zsemle (friss),
1 fej vöröshagyma,
só,
feketebors (őrölt),
zsemlemorzsa,
tej,
zsálya,
1 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:
Vágd apró kockákra a vöröshagymát és párold üvegesre az olajon.
Zúzd össze a fokhagymát.
Áztasd tejbe vagy vízbe a zsemléket, majd alaposan nyomkodja ki.
Keverd alaposan össze a hússal a tojást, a zsemléket, a vöröshagymát, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, aprított zsályával.
Formálj a húsból hosszúkás formát egy tűzálló tálon, szórd meg zsemlemorzsával.
Süssed 180 fokon 40-50 percig, amíg szép piros ropogós nem lesz.

Tanácsok:
Tálald főzelékek feltéteként forrón, vagy hidegen kenyérrel, salátával.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol fasírozott » Egyben sült mustáros karaj » Halfasírozott » Vagdalt -hal- hús egyben
» Fasírozott vagdalthúsból » Egybesült fasírozott » Szűzpecsenye egyben sütve » Diétás fasirozott
» Majoránnás fasírozott » Egybensült gombás fasírt » Töltött fasírozott » Szaftos fasírozott
» *Egy *az *egyben* » Egyben sült sertéshús » Fasírozott » Tökfasirozott


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.