Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egyben sült mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg csontozott rövidkaraj
15 dkg erdélyi szalonna
30 dkg lángolt kolbász
2 közepes fej vöröshagyma felkarikázva
só, bors, magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
3 evőkanál mustár

Elkészítés:
Egy magas falú sütőedényt kibélelünk alufóliával úgy, hogy bele tudjuk csomagolni a húst.
A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.
A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából, sózzuk, borsozzuk.
Fűszerkeverékkel megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük.
Kis vizet öntünk köré, becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe.
Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon.
Köretnek rizs és krumplipüré az ideális, jól meglocsolva a szaftjával.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj töltve » Mustáros csirkecomb » Sertéskaraj parasztosan » Baconos karaj
» Sonkás-zsályás sertéskaraj » Mustáros, mézes csirkecomb » Zsebes karaj » Avasi sertéskaraj.
» Gombás rakott karaj » Mustáros apróhús » Mustáros rakott csirkemell » Gombás karaj
» Egybensült gombás fasírt » Gesztenyés töltött karaj » Zsebeskaraj » Szójaszószos karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.