Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Egyben sült mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg csontozott rövidkaraj
15 dkg erdélyi szalonna
30 dkg lángolt kolbász
2 közepes fej vöröshagyma felkarikázva
só, bors, magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
3 evőkanál mustár

Elkészítés:
Egy magas falú sütőedényt kibélelünk alufóliával úgy, hogy bele tudjuk csomagolni a húst.
A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.
A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából, sózzuk, borsozzuk.
Fűszerkeverékkel megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük.
Kis vizet öntünk köré, becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe.
Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon.
Köretnek rizs és krumplipüré az ideális, jól meglocsolva a szaftjával.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós karaj » Uborkás mustáros csirke » Karaj sonkaraguval » Mustáros kacsamáj
» *Egy *az *egyben* » Sajtos-gombás karaj » Kukoricás rántott karaj » Mustáros tonhal
» Karajszeletek ananásszal » Mustáros karaj » Mustáros-hagymás csirke » Töltött karaj liza módra
» Gombás karajom » Mustáros-szezámos pogácsa » Rakott karaj katamamamódra » Sertéskaraj parasztosan



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.