Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Elzászi pulykapecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg pulykacomb
10 dkg füstölt szalonna
60 dkg savanyú káposzta
só, törött bors
1 fej vöröshagyma, babérlevél
2 szem borókabogyó
olaj

Elkészítés:
A pulykadarabokat bedörzsöljük sóval, törött borssal, megtűzdeljük szalonnával, majd kevés olajon, nagy lángon pirosra sütjük.
Teszünk mellé egy babérlevelet, 1 fej vöröshagymát, 2 borókabogyót, kevés vizet, majd befedjük savanyú káposztával, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a húsokat felülre tesszük, és fedő nélkül sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Elzászi kacsa » Elzászi káposzta » Elzászi töltött dagadó » Búbos pulykapecsenye
» Elzászi füstölt csülök » Elzászi kenyérlángos » Könnyű virslis zöldségragu » Zöldbabos rakott krumpli
» Provance-i tojás » Pagoda-lakoma » Libahússal rakott kel » Rakott karaj katamamamódra
» Zöldbabos csirkeragu » Túrógombóc » Csirkemell aszaltszilvával » Kínai egytálétel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.