Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Emeletes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg hús /sert5éskaraj,pulykacomb vagy mell,csirke
10 szelet bacon
2 fej hagyma
20-30dkg füstölt kolbász
3dl tejszín /főző vagy sima /
3 dl kecsöp
cukor ,só,őrölt bors
esetleg sajt

Elkészítés:
A húst felszeletelem sózom-borsozom,jénaiba rakom a szeleteket rárakom a szalonnaszeletet ,a karikára vágott kolbászt ,és a karikára vágott hagymát ,Addig folytatom a rétegzést míg a hozzávalók elfogynak.A tejszínbe belekeverem a kecsöpöt,sót, kevés borsot és kevés cukrot és ezt a mártást ráöntöm a húsra.A tálat lefedem és sűtőben készre sütöm.Mielött befejezem a sütést előtte leveszem a tetejét vagy a fóliát és még kb 10 percig sütöm.Sűrű mártás marad az alján

Tanácsok:
Sült.vagy főtt burgonyával ,esetleg párolt zöldséggel tálalom.
A rétegek közé illetve a tetejére lehet sima vagy füstölt sajtot szórni.


A receptet beküldte: tilva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Emeletes vagdalt hús » Emeletes kekszes krémes » Emeletes Sertésborda » Emeletes sportszelet
» Emeletes élvezet. » Színes emeletes szendvics » Emeletes diós sütemény » Emeletes kebab szendvics
» Fincsi emeletes élvezet » Emeletes kedvencünk » Csirkehúsos sonkás tekercs » Tejfölös-sajtos hús
» Sajtos-tejfölös tepsis hús » Norbi Brokkolis sajtos hús » Currys csirkemell » Húsos tészta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.