Tutireceptek.hu fejléc

Fahejas almamorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu
9 kanal liszt
12 dkg margarin
2 ek cukor
2tk orolt fahej
1 csipet vanilias cukor

Elkészítés:
Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral.
A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk.

Tanácsok:
Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet!

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 200 kcal

A receptet beküldte: magicmag25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas habcsók » Almás-fahéjas ragacs » Fahéjas-almás kuglóf » Fahéjas-mézes sütemény
» Fahéjas diós » Fahéjas almagombóc » Banán turmix fahéjas » Fahéjas capuccino-por
» Fahéjas csillag » Fahéjas szederlekvár » Fahéjas puding » Fahéjas muffin
» Fahéjas püspökkenyér » Fahéjas kuglóf » Körtés, fahéjas tej » Fahéjas diós tekercsek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.