Tutireceptek.hu fejléc

Fahejas almamorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3-4 szep nagy alma,ha lehet savanyu
9 kanal liszt
12 dkg margarin
2 ek cukor
2tk orolt fahej
1 csipet vanilias cukor

Elkészítés:
Az almakat kimagozzuk, egy kivajazott, vagy margarinozott-lisztezett tuzallo edenybe szeleteljuk.Megszorjuk a fahejas cukorral.
A lisztet a ket evokanal cukorral,vanilias cukorral osszekeverjuk, majd a margarinnal morzsas allagura kavarjuk.A morzsalekot raszorjuk az almakra, majd kb 20 perc alatt ropogosra piritjuk.

Tanácsok:
Jo etvagyat hozza!A porciozas kockakra a legjobb, de "osszekaszabolni"is lehet!

Elkészítési idő: 35 perc
Kalóriatartalom: 200 kcal

A receptet beküldte: magicmag25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes-fahéjas muffin » Almás-fahéjas szelet » Fahéjas tallér » Fahéjas csillagok
» Fahéjas likőr » Fahéjas mézes teasütemény » Kelt fahéjas csiga » Fahéjas csillagocskák
» Fahéjas muffin » Almás-fahéjas frissítő » Fahéjas fátyol » Almás-fahéjas kelt rétes
» Fahéjas zserbó » Almás-fahéjas süti » Fahéjas töltött fánk » Fahéjas perecek


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.