Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros-mustáros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek
 Reform ételek

Hozzávalók:
- 1-2 dl fehér száraz bor
- 3-5 ek. mustár
- pár csirkemell kis bőrrel
- 3-4 nagyobb fej hagyma
- olaj
- só
- bors

Elkészítés:
A csirkemelleket sózom és borsozom mindkét oldalon.
Olajban egy kicsit "meg kapatom", csak hogy fehér legyen mind két oldala,majd kiszedem és félre teszem.
A karikára vágott hagymát meg párolom, ha jó, lezárom a tüzet és rá pakolom a csibemelleket bőrös részükkel lefelé. Közben össze keverem a bort és a mustárt és rá öntöm. (jénai tálba szoktam bepakolni mindent).
Összesen 35-45 percig sül.
25 percig sütöm, majd meg fordítom és újabb 20 perc következik.
Lég keveréses sütőben kb. 175-180 C°-on.
Melegen tálaljuk, krumpli püré illik hozzá.

Tanácsok:
A sütés ideje rövidebb, ill. hosszabb is lehet, ez a csibemellek vastagságától függ.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: - kcal
Szénhidráttartalom: - gramm
Zsírtartalom: - gramm

A receptet beküldte: vapi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barackos rakott csirkemell » Kubai csirkemell » Petrezselymes csirkemell » Csirkemell sajtmártásban
» Sajtos csirkemell gombával » Finom csirkemell » Illatos omlós csirkemell » Rakott csirkemell baconnel
» Hawai csirkemell » Barackos csirkemellsteak » Gombás csirkemell 2 főre » Gombás csirkemell
» Serpenyős-babos csirkemell » Fűszeres rántottcsirkemell » Sonkás pórés csirkemell » Ananászos csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.