Tutireceptek.hu fejléc

Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 főre:
4 db őszibarack
4 evőkanál citromlé
4 evőkanál cukor, vagy ennek megfelelő édesítő (12csepp)
1 deci édes fehérbor, vagy 4 evőkanál MIRTO (ez egy olasz borókapárinka) tetszés szerint választani a kettő közül:)
1 deci szénsavas ásványvíz

Elkészítés:
A barackokat meghámozom, 2 centis darabokra vágom és azonnal leöntöm a citromlével, összeforgatom, ezután beleteszem a többi hozzávalót és jól elkeverem, a hűtőbe teszem kb. fél órára, ezután 4 kehelybe elosztom.


A receptet beküldte: gribedli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarackbólé » Őszibarackos trifle » Az én Őszibarackom » Kókuszos őszibarack
» Őszibarack leves másként » Őszibarackos szelet » Kókuszos őszibarackturmix » Fehérboros-narancsos puncs
» Ketchupos-fehérboros hús » Málnás sajttorta-kehely » Melba kehely » Bíboros kehely
» Cékla-banán-őszibarack » Őszibarack zselétorta » Hideg őszibarack » Őszibarackshake


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.