Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fetával töltött vesepecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db vesepecsenye (70 dkg), 10 dkg feta sajt, 1 dl apróra vágott olívabogyó, 1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen, só, bors.

Elkészítés:
A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel.
Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is.
Nettó CH: Az egész receptben 5,5 gramm.


A receptet beküldte: veres

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött Virsli » Ardói töltött karaj. » Töltött kifli másképp » Töltött sajtgolyó
» Tegnapi töltött cukkinim » Húsvéti töltött pulykamell » Reform töltött paprika » Almával töltött fácán
» Hússal töltött cannelloni » Mézes töltött karika » Túróval töltött narancs » Baranyai töltött szűz
» Sonkával töltött burgonya. » Töltött sonka » Túróval töltött kifli » Töltött finom cukkini


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.