Tutireceptek.hu fejléc

Fetával töltött vesepecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db vesepecsenye (70 dkg), 10 dkg feta sajt, 1 dl apróra vágott olívabogyó, 1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen, só, bors.

Elkészítés:
A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel.
Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is.
Nettó CH: Az egész receptben 5,5 gramm.


A receptet beküldte: veres

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött nyúlcomb » Gombás töltött kifli » Csirkehússal töltött alma » Diós töltött káposzta
» Sajtkrémmel töltött tojás » Töltött tojás Emyke módra » Túróval töltött sült alma » Töltött kagylótészták
» Tojással töltött zsemle » Töltött pizza (calzone) » Töltött vaniliás kifli » Töltöttkáposzta
» Gombás töltött csirke » Hideg töltött saláta » Galyasági töltött pecsenye » Töltött kifli sonkával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.