Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis töltött libanyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 jó csirkemellbőr,
1 szelet előző napi kenyér,
2 gerezd zúzott fokhagyma,
1 elkapart csirkemáj,
1 tojás,
1 ek vágott zöldpetrezselyem,
1+3 ek libazsír,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:
A kenyeret beáztatom, majd fél óra múlva jól kinyomkodom és elmorzsolom.
Összekeverem a tölteléket.
Átfedéssel lefektetem a három kikőserezett csirkebőrt és réteszem a tölteléket.
Óvatosan feltekerem, végeit begyűröm - szóval libanyakat csinálok belőle.
Egy tepsibe teszek 3 ek vizet és 3 evőkanál libazsírt, majd beleteszem a "libanyakat". Fóliával lefedve 15-20 percig párolom, majd a fóliát levéve pirulásig, gyakran locsolva sütöm.
Hidegen, melegen egyaránt kitűnő, olcsó, ízletes és mutatós étel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kacsa (4személyre) » Töltött gombafejek » Kolbásszal töltött karaj » Koktélrákkal töltött gomba
» Csirkemájjal töltött tök » Töltött olasz tésztahajók » Töltött rántott virsli » Töltött-rántott sajt
» Sajttal töltött tojás » Töltött tarja » Töltött dagadó » Káposztával töltött sonka
» Bihari Töltött Burgonya » Rizzsel töltött póréhagyma » Húsvéti töltött kalács » Töltött dagadó erdélyiesen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.