Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott cseresznye recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Flambírozott cseresznye
Hozzávalók:
# 2 evőkanál cukor,
# kimagozott cseresznye,
# rum

Elkészítés:
A cseresznyét és a cukrot beletesszük a serpenyőbe, majd hozzáadjuk a rumot, meggyújtjuk, és megvárjuk, míg olyan lesz, mint a lekvár. Palacsintával kiváló!

Megjegyzés:
Isteni finom és olcsó.


A receptet beküldte: rohangya

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás cseresznyefelfújt » Cseresznyés kalács dióval » Cseresznyés habos » Whiski-s cseresznye
» Cseresznyés rétes » Cseresznyeszörbet » Cseresznyés pite kókusszal » Diós-cseresznyés lepény
» Cseresznyés joghurttorta » Cseresznyeszörp » Flambírozott almáslepény » Csokikrém cseresznyével
» Cseresznyés lepény » Gyors cseresznyés süti » Cseresznyés tekercs » Cseresznye öntet


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.