Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott cseresznye recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Flambírozott cseresznye
Hozzávalók:
# 2 evőkanál cukor,
# kimagozott cseresznye,
# rum

Elkészítés:
A cseresznyét és a cukrot beletesszük a serpenyőbe, majd hozzáadjuk a rumot, meggyújtjuk, és megvárjuk, míg olyan lesz, mint a lekvár. Palacsintával kiváló!

Megjegyzés:
Isteni finom és olcsó.


A receptet beküldte: rohangya

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseresznyés-mandulás pite » Koktécseresznyés sutemény » Erika cseresznyés piskóta » Cseresznyés joghurttorta
» Csokikrém cseresznyével » Cseresznyés bögrés pite » Cseresznyés clafoutis » Cseresznyés finom pite
» Cseresznyekrémleves » Cseresznyés pite fahéjjal » Gyors cseresznyetorta » Cseresznye leves
» Flambírozott puncs » Túrós cseresznyetorta » Flambírozott dinnyenyárs » Cseresznyés tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.