Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott cseresznye recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Flambírozott cseresznye
Hozzávalók:
# 2 evőkanál cukor,
# kimagozott cseresznye,
# rum

Elkészítés:
A cseresznyét és a cukrot beletesszük a serpenyőbe, majd hozzáadjuk a rumot, meggyújtjuk, és megvárjuk, míg olyan lesz, mint a lekvár. Palacsintával kiváló!

Megjegyzés:
Isteni finom és olcsó.


A receptet beküldte: rohangya

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseresznyés pite kókusszal » Cseresznyés tekercs » Cseresznyekrémleves » Cseresznyés krémes piskóta
» Cseresznyés pite » Flambírozott dinnyenyárs » Flambírozott almáslepény » Cseresznyés-mandulás pite
» Cseresznyeszörbet » Cseresznyeturmix » Cseresznyés sztrapacska » Pudingos cseresznyés pite
» Cseresznyés citromtorta » Cseresznye kobbler » Cseresznyés bögrés pite » Mandulás cseresznyefelfújt


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.