Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# karaj
# só
# bors
# fokhagyma
# liszt
# kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével tálalom.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás hátszín » Fokhagymás busa » Olasz sertéskaraj » Sonkás-gombás karaj
» Fokhagymás omlett gombával » Fokhagymás sült máj » Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás rakott penne
» Fokhagymás-gombás spagetti » Fokhagymás főtt tészta » Fokhagymás gombaleves » Töltött karaj, másképpen
» Tepsis karaj » Fokhagymaszósz » Egyben sült mustáros karaj » Karaj sonkaraguval


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.