Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# karaj
# só
# bors
# fokhagyma
# liszt
# kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével tálalom.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyben sült mustáros karaj » Töltött, göngyölt karaj » Csípős fokhagymás pecsenye » Finom karaj
» Fokhagymás sült hal » Fokhagymás hal » Tejszínes sajtos karaj » Fokhagymás csirkemáj sütve
» Rakott karaj katamamamódra » Sajtos-fokhagymás csirke » Marhakaraj sörben sütve » Pikáns karaj
» Fokhagymás rakott penne » Pácolt zsebes karaj » Sertéskaraj töltve » Sajtos-gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.