Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# karaj
# só
# bors
# fokhagyma
# liszt
# kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével tálalom.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos, sült karaj » Fokhagymás gombaleves » Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás báránycomb
» Zsebes karaj » Zöldséges rakott karaj » Göngyölt karaj » Fokhagymás sült csuka
» Fokhagymás tészta » Karajcsíkok fügés raguval » Fokhagymás cukkíni » Fokhagymaszósz
» Sertéskaraj pásztor módra » Fokhagymás-joghurtos öntet » Egyben sült karaj » Fokhagymás vaddisznótokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.