Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes raguleves » Mustáros csirkemellcsíkok » Gombás karajom » Gombás-tejszínes szendvics
» Sárgabarackos sertéskaraj » Tejszínes szederkrém » Gombás búbos karaj » Tejszínes rakott zöldség
» Gombás tejszínes csirke » Tejszínes zöldbabsaláta » Tejszines karamell » Rakott karaj katamamamódra
» Epres-Tejszínes Túrótorta » Tejszínes gesztenyetorta » Egyben sült mustáros karaj » Tejszínes epertorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.