Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás sült hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
A létező legegyszerűbb és legfinomabb halétel.
Bármilyen hal jó hozzá (de a legjobb a süllő, pisztáng, hek) pl. keszeg, ponty stb.
Megpucolás beirdalás után legalább 1 órát áll a hal a sóban, utána bekenjük (egy kiló halra számolva) 3 gerezd fokhagyma és egy csokor petrezselyemzöld (ezeket apróra vágva és 1 dl olivaolajjal elkeverve)keverékével, majd be a sütőbe és kb 20-25 éercig sütjük. Ha úgy utálsz mosogatni mint én, a tepsibe a hal berakása előtt tegyél fóliát.

Elkészítés:
Gyors, egyszerű

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: ?? kcal
Szénhidráttartalom: ?? gramm
Zsírtartalom: ?? gramm

A receptet beküldte: marcsika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás csirkemáj » Fokhagymás ceruzabab
» Fokhagymás sertésszelet » Fokhagymás krumplileves » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás padlizsán bartá
» Fokhagymás hátszín » Fokhagymás rák » Fokhagymás-paprikás omlett » Fokhagymás sajtkrémleves
» Fokhagymas-sajtos burgonya » Fokhagymás csirkeleves » Fokhagymás halfilé » Brokkoli fokhagymás vajban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.