Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg bacon,
4 db egész csirkecomb,
50 dkg burgonya,
2 dl tejszín,
5-6 cikk fokhagyma,
10 dkg reszelt sajt,
só,
bors,
szerecsendió

Elkészítés:
A tepsibe lerakunk egy sor vékonyra szeletelt bacont. Erre kerül a vékony karikára vágott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, végül egy sor krumpli. A tejszínes-fokhagymás tejszínbe beletesszük a reszelt sajtot, majdmeglocsoljuk ezzel a rakott húst. Sütőben aranybarnára sütjük. 30 percig fólia alatt, majd a fóliát levesszük,pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos csirkefalatok » Részeges csirke » Mediterrán rakott krumpli » Csirkemájas tarja.
» Fetával töltött csirkemell » Szerb rakott rétes » Olivás-rozmaringos csirke » Csirkemáj joghurtmártásban
» Csirkehúsos rakott tészta » Gombás Csirkeragu » Csirkemelles húspogácsa » Tejben sült csirkecomb
» Tejben sült csirke » Csirkemáj-fasírt » Sajtos rakott tészta » Különleges rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.