Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rakott csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg bacon,
4 db egész csirkecomb,
50 dkg burgonya,
2 dl tejszín,
5-6 cikk fokhagyma,
10 dkg reszelt sajt,
só,
bors,
szerecsendió

Elkészítés:
A tepsibe lerakunk egy sor vékonyra szeletelt bacont. Erre kerül a vékony karikára vágott burgonya. Rá a szerecsendiós-borsos-fokhagymás tejszínben pácolt combok, majd újra szalonna, végül egy sor krumpli. A tejszínes-fokhagymás tejszínbe beletesszük a reszelt sajtot, majdmeglocsoljuk ezzel a rakott húst. Sütőben aranybarnára sütjük. 30 percig fólia alatt, majd a fóliát levesszük,pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott virsli (Update1) » Csirkenyárs » Thai zöldséges-csirkemell » CSirke becsinált
» Barbár csirke » Mexikó csirkesaláta » Rakott csirke sütve » Furcsa csirke.
» Tárkonyos csirkeragu leves » Sajtos-kanalas csirke » Sajtos-brokkolis csirke » Rakott velő
» Csirkemell pörkölt » Sajtos csirke római tálba » Fokhagymás hátszín » Brokkolis csirkém


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.