Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertés karaj csont nélkül
30 dkg gomba (lehet friss vagy konzerv is)
20 dkg főtt, füstölt tarja szeletelve
1/2 liter besamell mártás
15 dkg füstölt sajt szeletelve
só,bors

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatva forró olajon hirtelen átsütjük. A gombát felszeleteljük, az olajban sóval, borssal megpirítjuk. Elkészítjük a besamell mártást ( kb. 10 dkg vaj, 4 e.k. liszt, 4 dl tej, ízlés szerint só, őrölt szerecsendió). Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal, az aljára lerakjuk a füstölt tarját, erre a hússzeleteket. Minden szeletre egy-egy kanál gombát simítunk, majd az egészet befedjük besamellel. A tetejét lefedjük a vékonyan szeletelt füstölt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 25 - 30 percig sütjük.


A receptet beküldte: bakonszeginevarga.julianna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis rakott tészta » Fóliában sült karaj » Rakott tészta egyszerűen » Laskagombás tarja
» Sajtos, gombás galuska » Anna Rakott karfiolja » Rakott pulykamell » Gombás sonkaleves
» Brassói rakott káposzta » Rakott nokedli darálhússal » Gesztenyés töltött karaj » Paradicsom gombás tojással
» Fokhagymás-gombás karfiol » Sajtos rakott cukkini » Gombás csirkemellfilé » Gombás sertésragu


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.