Tutireceptek.hu fejléc

Forró angyal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l almalé,
10 rúd fahéj,
ujjnyi gyömbér,
2 evőkanál méz,
15 cl Amaretto.

Elkészítés:
Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem főzöm!
Mintegy 15 percig állni hagyom, leszűröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forró almástáska » Fűszeres Forró Csoki » Forró mézes mandulatej » Forró almás álom
» Forró csokoládé (2 adag) » Angyalcsók » Forró húsos kifli » Forró, fűszeres gyömbértea
» "Forró csoki" » Forró almás pite puncs » Forró almalé » Forró alma fagyival
» Forró mézes almalé » Egyszerű forró csokoládé » Forrócsoki » Forró méz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.