Tutireceptek.hu fejléc

Forró angyal recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 l almalé,
10 rúd fahéj,
ujjnyi gyömbér,
2 evőkanál méz,
15 cl Amaretto.

Elkészítés:
Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem főzöm!
Mintegy 15 percig állni hagyom, leszűröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forrócsoki - hideg napokra » Forró mézes mandulatej » Forró méz » Forró csokoládé (2 adag)
» Egyszerű forró csokoládé » Angyalok csókja » Forró csokoládé » Forró csokoládé fondant
» Forró limonádé » Angyalcsók » Mákos guba forró meggyel » Forró Egg Nog
» Fahéjas forró csoki » Vérpezsdítő forró csoki » Karamellás forró csokoládé » Forró mézes almalé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.