Tutireceptek.hu fejléc

Frankfurti zöldbab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab, 2 pár virsli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, olaj, só, bors

Elkészítés:
A zöldbabot 2 cm-es darabokra vágjuk, és 1,5 dl sós vízben megpároljuk. Közben a virsliket és a hagymát karikára vágjuk. Olajon a hagymát üvegesre pirítjuk, bőven borsozzuk, megsózzuk és a virsliket hozzátesszük. A zöldbabot lecsurgatjuk, elkeverjük a hagymás virslivel, kicsit lepirítjuk, majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Lefedve hagyjuk tálalásig. Sült krumpli illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: spatifillum

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zalai zöldbab » Zöldbabgulyás » Zöldbabpüré csirkehússal » Rakottas zöldbab
» Zöldbabos rakott krumpli » Zöldbabfőzelék » Zöldbab indiai módra » Zöldbab saláta
» Zöldbabos fasírt » Kapros zöldbabfőzelék » Magyaros zöldbab főzelék » Zöldbabos pulykapörkölt
» Zöldbableves betyárosan » Sonkás rakott zöldbab » Zöldbab saláta 2 » Virslis zöldbab


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.