Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Frankfurti zöldbab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab, 2 pár virsli, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, olaj, só, bors

Elkészítés:
A zöldbabot 2 cm-es darabokra vágjuk, és 1,5 dl sós vízben megpároljuk. Közben a virsliket és a hagymát karikára vágjuk. Olajon a hagymát üvegesre pirítjuk, bőven borsozzuk, megsózzuk és a virsliket hozzátesszük. A zöldbabot lecsurgatjuk, elkeverjük a hagymás virslivel, kicsit lepirítjuk, majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Lefedve hagyjuk tálalásig. Sült krumpli illik hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: spatifillum

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott zöldbab 1. » Zöldbabos burgonya » Betyár zöldbableves » Rakott zöldbab 2.
» Tejszínes zöldbabsaláta » Frankfurti leves II. » Zöldbabos csirkepaprikás » Frankfurti leves másképp
» Magyaros zöldbab főzelék » Tejfölös zöldbableves » Zöldbab túróval » Savanyú zöldbableves
» Virslivel rakott zöldbab » Fűszeres zöldbab » Zöldbabos pulykatekercs » Zöldbabpörkölt


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.