Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros zöldbabfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
0.80 dkg zöldhüvelyű bab,kb 2 cm darabokra vágva
1 nagy hagyma,
pirospaprika
olaj
1 evőkanálnyi liszt
tejföl
ecet
cukor

kapor

Elkészítés:
A babot megfözzük,annyi sós vizzel ami éppen ellepi.Közben az apróra összevágott hagymát az olajon megpároljuk,megszórjuk piros paprikával,majd pici vizzel felengedjük,és belerakjuk a babba.A lisztett kevés vizzel simára keverjük,hozzáadjuk a tejfölt,simára keverjük,és bele rakjuk a babba.Hozzáadunk egy csomag apróra vágott kaprot,és cukorral ecettel izesitjük.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros öntet » Kapros juhtúróleves » Kapros csirkeraguleves » Tökfőzelék kaprosan
» Zöldbabfőzelék palócosan » Juhtúrós kapros csusza » Kapros csirkemell » Kapros töltött palacsinta
» Kapros, krumplis halfilé » Kapros csőben sült krumpli » Kapros töksaláta » Tejfölös, kapros hús
» Kapros túrókrém » Kapros csirkeragu-leves » Kapros tökpástétom » Tejfölös kapros újburgonya


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.