Tutireceptek.hu fejléc

Kapros zöldbabfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
0.80 dkg zöldhüvelyű bab,kb 2 cm darabokra vágva
1 nagy hagyma,
pirospaprika
olaj
1 evőkanálnyi liszt
tejföl
ecet
cukor

kapor

Elkészítés:
A babot megfözzük,annyi sós vizzel ami éppen ellepi.Közben az apróra összevágott hagymát az olajon megpároljuk,megszórjuk piros paprikával,majd pici vizzel felengedjük,és belerakjuk a babba.A lisztett kevés vizzel simára keverjük,hozzáadjuk a tejfölt,simára keverjük,és bele rakjuk a babba.Hozzáadunk egy csomag apróra vágott kaprot,és cukorral ecettel izesitjük.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros- juhtúrós nokedli » Ordás-kapros palacsinta » Kapros csirkeraguleves
» Kapros sajtkoktél » Kapros-tejszínes csirke » Kapros csőben sült krumpli » Boros, kapros lazac
» Kapros harcsapaprikás » Túrós-kapros rakott tészta » Tejfölös-kapros saláta » Fokhagymás, kapros uborka
» Kapros pulykamell » Kapros juhtúrós lángos » Patisszon kaprosan » Kapros tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.