Tutireceptek.hu fejléc

Friss gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg szegfű-,vagy bármilyen másfajta gomba
3 dkg zsir
2 dkg liszt
1 kisebb vöröshagyma
csontlé
1-2 szál sárgarépa
1-2 szál petrezsejemgyökér
zöldpetrezsejem
1 ek tejföl
töröt paprika
4 dkg rizs


Elkészítés:
Legmegfelelöbb e célra a szegfűgomba.A gombát többszöri vizváltással jol megmossuk, aprora vágjuk és hagymás zsiron pároljuk.Kevés paprikával megszorjuk.Ha zsirja lesült,liszttel lehintjük és zöldséges csontlével vagy csak vizzel felengedjük.2 dkg zsiron megfuttatott rizst belefözük, aprora vágott zöldpetrezsejemmel izesitjük és tejfölel tálaljuk.(ami el is maradhat)


A receptet beküldte: katalin19


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Friss zöldséges fasírt » Gombaleves fogyókúrázóknak » Friss paradicsomsali » Tejszínes gombaleves
» Háromhagymás gombaleves » Mackó úr gombalevese » Frissítő ásványvíz » Gombaleves egyszerűen
» Vegyes friss saláta » Epres frissítö Ouzóval » Birsalmakompót frissen » Tárkonyos gombaleves
» Friss majonézes saláta » Frissitő citrusok » Sűrű tejfölös gombaleves » Frissítő búzafűlé-koktél


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.