Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Friss gombaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg szegfű-,vagy bármilyen másfajta gomba
3 dkg zsir
2 dkg liszt
1 kisebb vöröshagyma
csontlé
1-2 szál sárgarépa
1-2 szál petrezsejemgyökér
zöldpetrezsejem
1 ek tejföl
töröt paprika
4 dkg rizs


Elkészítés:
Legmegfelelöbb e célra a szegfűgomba.A gombát többszöri vizváltással jol megmossuk, aprora vágjuk és hagymás zsiron pároljuk.Kevés paprikával megszorjuk.Ha zsirja lesült,liszttel lehintjük és zöldséges csontlével vagy csak vizzel felengedjük.2 dkg zsiron megfuttatott rizst belefözük, aprora vágott zöldpetrezsejemmel izesitjük és tejfölel tálaljuk.(ami el is maradhat)


A receptet beküldte: katalin19


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves cérnametélttel » Legfinomabb friss saláta » Gombaleves rizzsel » Gombaleves Juca módra
» Almás-fahéjas frissítő » Frissítő búzafűlé-koktél » Különleges gombaleves » Birsalmakompót frissen
» Gombaleves Tamás módra » Gombaleves egyszerűen » Friss paradicsomsali » Frissitő citrusok
» Gombaleves májgaluskával » Erdei gombaleves » Mackó úr gombalevese » Rizses gombaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.