Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres borjúcsülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg borjúcsülök,
1 teáskanál só,
1 teáskanál bors,
2 teáskanál rozmaring,
2 teáskanál kakukkfű,
2 evőkanál olaj,
3/4 kg burgonya,
400 g sárgarépa,
200 g cukkini,
1/4 l tyúkhúsleves,
3 evőkanál vaj.

Elkészítés:
A húst bedörzsöljük a fűszerekkel. Az olajat egy tepsiben felhevítjük, a húst beletesszük és megsütjük. Sütés közben megforgatjuk, és vizet öntünk hozzá, hogy az alja mindig nedves legyen. A burgonyát és a sárgarépát megtisztítva 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. A cukkínit is felszeleteljük. A zöldségeket 40 perccel a sütés befejezése előtt a húsra szórjuk. A húslevest hozzáöntjük, a zöldségeket megsózzuk, megborsozzuk, és vajdarabokat teszünk rá. Főzés közben néhányszor megforgatjuk.
Mi illik hozzá? Egy pohár könnyű, száraz fehérbor.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Boros, fűszeres báránysült » Fűszeres diós keksz » Fokhagymás-fűszeres lazac » Zöldfűszeres tengeri hal
» Fűszeres sertéstáskák » Fűszeres tallérok » Fűszeres burgonyahasábok » Fűszeres zsemle
» Fűszeres meleg limonádé » Fűszeres pogácsa » Fűszeres hal » 5 fűszeres keleti csirke
» Fűszeres sertésborda » Fűszeres tésztás csirke » Fűszeres marhafelsál » Fűszeres kávé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.