Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött tojás recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
10 db. keményre főzött és tisztított tojás,
só,
őrölt fehér bors,
10 dkg. kenőmájas,
1 evőkanál mustár,
2 evőkanál majonéz,
néhány szál zöldpetrezselyem

Elkészítés:
A tojásokat félbe vágjuk, a sárgáját kiszedjük és tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kenőmájast, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a mustárt is. Alaposan - habosra - keverjük, majd a töltelékkel megrakott tojásokat 3O percig hűtőbe tesszük. Tálalása előtt majonézzel bőven meglocsoljuk.

Tanácsok:
Ha fő ételként kínáljuk, akkor párolt rizst adjunk hozzá.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis töltött ponty » Tojáslikőrös tortácska » Töltött gombafejek » Töltött vaniliás kifli
» Spenótos töltött tojás » Ördögtojás » Galyasági bográcsos » Töltött Sport szelet
» Töltött burgonyák » Töltött-sült burgonya » Finom töltött kifli » Húsos töltött burgonya
» Hússal töltött újburgonya » Gesztenyével töltött fácán » Töltött pulyka Éva módra » Rizzsel töltött paradicsom


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.