Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött tojás recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
10 db. keményre főzött és tisztított tojás,
só,
őrölt fehér bors,
10 dkg. kenőmájas,
1 evőkanál mustár,
2 evőkanál majonéz,
néhány szál zöldpetrezselyem

Elkészítés:
A tojásokat félbe vágjuk, a sárgáját kiszedjük és tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kenőmájast, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a mustárt is. Alaposan - habosra - keverjük, majd a töltelékkel megrakott tojásokat 3O percig hűtőbe tesszük. Tálalása előtt majonézzel bőven meglocsoljuk.

Tanácsok:
Ha fő ételként kínáljuk, akkor párolt rizst adjunk hozzá.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkrémmel töltött alma » Sonkás tojás » Szerb töltött paprika » Húsvéti töltött kalács
» Strasszburgi tojás » Rák tojásmártásban » Tojásos prósza » Tojásos saláta
» Tojáslikőrös puncs » Töltött makréla » Tojáskrém a'la Kátya » Boszniai tojásleves
» Túrós töltött karalábé » Tojáslikőr karácsonyra » Nyári töltött cukkíni » Lengyel tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.