Tutireceptek.hu fejléc

Gombamártásom recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
6 db sampinyon gomba
1 dkg szárított vargánya
kis csokor petrezselyemzöldje
5 dkg vaj
1 teáskanál liszt
kb. 1 levesmerőkanálnyi húsleves
1-2 evőkanálnyi tejföl
őrölt bors
esetleg só

Elkészítés:
A vargányát előáztatom.
A sampinyont megtisztítom, felszeletelem, a szárát is felaprítom, a vajon megdinsztelem a zölddel együtt.
Ha elfőtte a saját levét, akkor megszórom a liszttel és a húslével fölengedem, borsozom, ha szükséges akkor sózom.
Végén adom hozzá a tejfölt.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsemlegombóc 2 » Sóban sült burgonya mikróban » Almamártás » Sztrapacskagombóc
» Párolt kelkáposzta » Sajtos kukoricás lepény » Rántott burgonya » Köles-tál
» Almás rizs » Babpörkölt » Chilis bab 2. » Káposztasaláta
» Mustáros zöldbab » Rizs ínyenc mester módra » Szardiniás hab » Kakukkfüves gombás kuszkusz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.