Tutireceptek.hu fejléc

Gombamártásom recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
6 db sampinyon gomba
1 dkg szárított vargánya
kis csokor petrezselyemzöldje
5 dkg vaj
1 teáskanál liszt
kb. 1 levesmerőkanálnyi húsleves
1-2 evőkanálnyi tejföl
őrölt bors
esetleg só

Elkészítés:
A vargányát előáztatom.
A sampinyont megtisztítom, felszeletelem, a szárát is felaprítom, a vajon megdinsztelem a zölddel együtt.
Ha elfőtte a saját levét, akkor megszórom a liszttel és a húslével fölengedem, borsozom, ha szükséges akkor sózom.
Végén adom hozzá a tejfölt.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol püré » Aszpikos dekoratív tojás » Knédli egyszerűen » Lilahagymás krumplipüré
» Hercegnő burgonya(köret) » Aszpikos finomság » Tepsis sajtos burgonyapüré » Nokedli kicsit másként
» Töltött-rántott kifli » Karfiol-brokkolipüré » Fehérrépa püré... » Fokhagymas-sajtos burgonya
» Krumplis gombóc » Barackos rizs » Burgonya krokett » Sztrapacskagombóc


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.