Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kocka 2. recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
5 dkg gomba,
1 kiskanál zsír,
2 halmozott kanál liszt,
2 tojás,
5 dkg olvasztott vaj,
2 dl tejföl,
só,
bors.

Elkészítés:
A gombát apróra vagdalva kevés zsírban megpároljuk és zsírjára sütjük.
Kihűtjük.
A lisztet,tojássárgákat,olvasztott vajat,tejfölt,sót ,borsot,finomra vágott petrezselyemzöldet simára kikeverjük,hozzávegyítjük a gombát és a két tojásfehérje kemény habját.
Kisebb tepsit vagy lábast kikenünk zsírral,meghintjük liszttel,beleöntjük a keveréket és sütőben tűpróbáig sütjük.
Deszkára borítva kisebb kockára vágjuk és külön tálban tálaljuk paradicsom-zöldség-gomba-hús krémlevesek mellé.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés diókocka » Kókuszos grízes kocka » Egybensült gombás fasírt » Finom Gesztenyekocka
» Gombás hagymaleves » Jeges Kocka » Hókocka másképp » Fokhagymás-gombás karfiol
» Gombás-húsos tortilla » Gombás, tükörtojásos tarja » Gombás - sajtos pulykamell » Csirkés-gombás fussili
» Kefíres-kakaós kocka* » Majonézes gombasaláta. » Zabpehelykocka » Gombás karfiol-tál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.