Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás borjúnyelv recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db borjúnyelv
15 dkg gomba
3 dl tejfől
5 dkg vaj
bors,só
petrezselyem

Elkészítés:
A nyelvet sós,boros vízben puhára főzzük, kevés vvízben.

A megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, vajban megpiritjuk, majd meghintjük lisztel,
sózzuk,borsozuk, és hozzáadjuk a petrezselymet felengedjük a nyevlevével,
és jól elkeverjük,felforraljuk.

A nyelvet megtisztitjuk, felszeletejük, és a gombásmártással leöntjük.

Ha szeretjük a citromot esetleg levét a mártásba
tehetünk.

Rízst, vagy makaronit adhatunk hozzá.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás búbos karaj » Gombás rakott tál sütőben » Gombás kukoricás ragu » Gombasaláta
» Gombás rakott csirke » Gombás haltál » Tojásos-gombás tekercs » Őrségi gombás flekken
» Csirkés -Gombás batyu » Gombás zakuszka » Gombás zöldséges ragu » Gombás csülök
» Tejszínes-gombás szósz » Gombás krumplipogácsa » gombás fasírt » Kínai gombás csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.