Tutireceptek.hu fejléc

Gombás borjúnyelv recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db borjúnyelv
15 dkg gomba
3 dl tejfől
5 dkg vaj
bors,só
petrezselyem

Elkészítés:
A nyelvet sós,boros vízben puhára főzzük, kevés vvízben.

A megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, vajban megpiritjuk, majd meghintjük lisztel,
sózzuk,borsozuk, és hozzáadjuk a petrezselymet felengedjük a nyevlevével,
és jól elkeverjük,felforraljuk.

A nyelvet megtisztitjuk, felszeletejük, és a gombásmártással leöntjük.

Ha szeretjük a citromot esetleg levét a mártásba
tehetünk.

Rízst, vagy makaronit adhatunk hozzá.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piritott gombás spárga » Húsos-gombás kagylótészta » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás kocka 3
» Cukkinis-gombás tészta » Gombás keltorta » Sajtos-gombás rakott hús » Rókagombás őzpörkölt
» Juhtúrós gombasaláta » Gombás, sonkás omlett » Gombás rakott csirke » Gombás csirkemell
» Gombás-orsó » Tejfeles gombás húsi » Gombás vagdalt » Gombás, rakott tök


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.