Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt csirke póréval recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell
sonka
póréhagyma
fehérbor
vaj

bors
fogpiszkáló

Elkészítés:
csirkemellet kifilézzük, szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A póréhagymát akkora darabokra vágjuk, amilyen szélesek lettek a hús szeletek, majd a darabokat hosszában csíkokra vágjuk,
1 szelet csikremellre rátszünk egy szelet sonkát, és egy csík póréhagymát, felgöngöljük, és a szélét fogpiszkálóval megtűzzük.
A felgöngyölt húsokat szorosan egymás mellé tesszük egy tepsibe, vagy tűzálló tálba, kevés fehérbort öntünk rá, és 2-3 diónyi vajat teszünk a tetejére. Fólia alatt puhára pároljuk, majd fólia nélkül pirosra sütjük.

Tanácsok:
Köretnek párolt zöldség, rizs, krumplipüré illik hozzá.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: kjmarta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mexicói csirkecomb » Csirkés hagymasaláta » Sajtos tejszínes csirke » Serpenyős csirkemáj
» Hagymás-túrós csirkemell » Csőben-csirke » Göngyölt pacal » Csirkepörkölt betyárosan
» Rizssaláta csirkehússal » Töltött csirkemell » Burgonyás-tepsis csirke » Indiai fűszeres csirke
» Gyömbéres káposztás csirke » Velővel töltött csirke » Tejfölös csirke » Zöldborsós csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.