Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés-gombás fussili recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
- 250 gr gomba (csiperke)
- 1 egész csirkemell
- 1 nagyobb doboz, v 2 kicsi tejszín
- só
- fehérbors
- fussili (orsó) tészta
- reszelt parmezán

Elkészítés:
A gombát megpucolom, ha kissebb fejek, akkor 4-be, ha nagyobb fejek, akkor több cikkre vágom, és sós vízben megabálom.
A csirkemellet szintén megtisztítom, és felkockázom. Olivaolajon elkezdem sütni, de csak addig, amíg kifehéredik a hús. Ha már kifehéredett, hozzárakom a megabált gombát, és így is össze"sütöm" picit. De pirítani nem szabad! 1-2 perc múlva, hozzáöntöm a tejszínt, adok hozzá sót, fehérborsot és így összefőzöm.
Sós vízben kifőzöm a tésztát, és ha kész, akkor 1 adag tésztára ízlés szerint teszek a gombás-husis szószból, megszórom parmezánnal, és kész a finom, gyors ebéd!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bubó bubó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés-gombás palacsinta » Csirkés-gombás lasagne » Csirkés-gombás kavarodás » Sonkás-fokhagymás tészta
» Tarkabarka omlett » Milánói rakott galuska » Virslis lábtörlő » Eszkimó lángos
» Sörtészta » Bangkoki metélt » Krumplistészta » Almás táska
» Rakott tészta brokkolival » Finn palacsinta » Fluta a Value-ből » Husos lazania


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.