| Csirkés-gombás fussili receptTésztafélék Hozzávalók: - 250 gr gomba (csiperke) - 1 egész csirkemell - 1 nagyobb doboz, v 2 kicsi tejszín - só - fehérbors - fussili (orsó) tészta - reszelt parmezán Elkészítés: A gombát megpucolom, ha kissebb fejek, akkor 4-be, ha nagyobb fejek, akkor több cikkre vágom, és sós vízben megabálom. A csirkemellet szintén megtisztítom, és felkockázom. Olivaolajon elkezdem sütni, de csak addig, amíg kifehéredik a hús. Ha már kifehéredett, hozzárakom a megabált gombát, és így is össze"sütöm" picit. De pirítani nem szabad! 1-2 perc múlva, hozzáöntöm a tejszínt, adok hozzá sót, fehérborsot és így összefőzöm. Sós vízben kifőzöm a tésztát, és ha kész, akkor 1 adag tésztára ízlés szerint teszek a gombás-husis szószból, megszórom parmezánnal, és kész a finom, gyors ebéd! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: bubó bubó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |