Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt hering recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
3 hering
6 db kis ecetes uborka
szegfűbors
bors
mustármag
babérlevél
ecet
hagyma
sárgarépa

Elkészítés:
A nagyon jól kiáztatott heringnek lehúzzuk a bőrét, hosszában kivesszük a gerinccsontját és szintén hosszában kettévágjuk.Belegöngyölünk 1-1 ecetes uborkát, vékonyra vágott hagyma és sárgarépa szeletet és összekötözzük vékony spárgával. Fele ecet, fele vizet sóval, kis cukorral, borssal, babérlevéllel, mustármaggal, szegfűborssal felfőzzük és teljesen kihűlve az üvegbe rakott göngyölegekre öntjük. Egy-két nap múlva használható lesz.


A receptet beküldte: webnő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconba göngyölt virsli » Töltött, göngyölt karaj » Savanyú göngyölt hús » Göngyölt pulykamell 2.
» Svéd heringsaláta » Göngyölt Husika Heni-módra » Fetás göngyölt csirke » Szalonnás göngyölt zöldbab
» Göngyölt karaj tekercs » Göngyölt csirkecsoda » Sziléziai göngyölthús » Tésztába göngyölt virsli
» Göngyölt csirke póréval » Göngyölt pacal » Göngyölt tojás » Ropogós gyömbéres hering


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.