Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés göngyölt hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg-os sertés rövidkaraj
1 csomag nem édes gesztenyemassza
2 zsemle
2 tojás
10 dkg gomba

bors
Piros Arany
1 fej vöröshagyma
2 szem borókabogyó
tej
vaj
olaj
víz

Elkészítés:
A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk. A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomjuk, és összekeverjük a gesztenyével. A gombát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. Ezután a nyers tojásokkal együtt a gesztenyhez adjuk. sózzuk, borsozzuk. (Ha a massza túl híg, keverjük össze zsemlemorzsával.)
A keveréket a hússzeletre kenjük, összegöngyöljük, és megtűzzük, majd olajon átsütjük. Bekenjük Piros Arannyal, hozzáadjuk a hagymát, borókabogyót és a vizet, majd lefedjük, és megpároljuk. Végül sütőbe tesszük, és megsütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás göngyölt csirke » Gesztenyeszív » Gesztenyés méhkas süti » Gesztenyés piskótarolád
» Gesztenyés fatörzs I. » Gesztenyés krémes » Göngyölt karaj tekercs » Göngyölt linzer
» Szalonnás göngyölt zöldbab » Gesztenyés párnácskák » Gesztenyés muffin 2 » Meggyes-gesztenyés kocka
» Göngyölt sertéskaraj » Olaszos göngyölt fasírt » Savanyú göngyölt hús » Göngyölt borjúszeletek.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.