Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet marhahús
4 db főtt tojás
1 pohár tejföl
6 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
étolaj, só, bors

Elkészítés:
A marhahús szeleteket vékonyra kloffoljuk, a hagymát apróra vágjuk és olajon pirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a hagymával meghintjük. 1-1 főtt tojást helyezve rá. Összegöngyöljük a hússzeleteket, kívül is sózzuk, borsozzuk. Majd visszatesszük a lábasba a maradék hagymára. Vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk 30 percig. Egy kanál lisztből a tejföllel habarást készítünk, és behabarjuk a hagymás mártást. Jól átforraljuk,majd az egészet átpasszírozzuk. Az így kapott hagymaszószra helyezzük a húsroládokat.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös torta » Tejfölös burgonyakrémleves » Tejfölös kapros lángos » Tejfölös lepény
» Zöldséges marhahústekercs » Tejfölös karaj » Pudingos-tejfölös süti » Tejfölös keksztorta
» Tejfölös, kapros hús » Tejfölös karalábéleves » Tejfölös keksztorta 2 » Tejfölös csirke
» Tejfölös gombás csirkecomb » Tejfölös csirkepörkölt » Tejfölös-almás kocka » Tejfölös rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.