Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
2 fej hagyma
1 nagy doboz tejföl
2-3 db húsleveskocka
2 k.kanál liszt
pirospaprika


Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágjuk, és zsiradékon mindkét oldalát hirtelen kisütjük, majd félre rakjuk.
A megmaradt zsiradékba beledobjuk a felvágott hagymát, és jó üvegesre dínszteljük.
Pirospaprikával meghintjük.
1-1,5 l húsleveslevet főzünk a húsleveskockákból
A tejfölt elkeverjük a liszttel, behabarjuk vele a húslevest, és a pirospaprikás hagymás zsiradékkal is elkeverjük, sózzuk.
Majd beletesszük a hússzeleteket, és 5 percig főzzük.

Tésztával tálaljuk!

Jó étvágyat

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Csibe78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös, ízes karaj » Tejfölös fánk » Galyasági gomba tejfölösen » Cukkíni tejfölös hagymával
» Pudingos-tejfölös kalács » Tejfölös sajtos mártás » Tejfölös tojás pörkölt » Egyben sült mustáros karaj
» Tejfölös csirkemell » Szójaszószos karaj » Tejfölös süti szelet » Gombás-tejfölös pulykamell
» Poharas tejfölös » Zöldségkrémes karajszelet » Izes karaj » Tejfölös zöldbab leves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.