Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
2 fej hagyma
1 nagy doboz tejföl
2-3 db húsleveskocka
2 k.kanál liszt
pirospaprika


Elkészítés:
A húst vékony szeletekre vágjuk, és zsiradékon mindkét oldalát hirtelen kisütjük, majd félre rakjuk.
A megmaradt zsiradékba beledobjuk a felvágott hagymát, és jó üvegesre dínszteljük.
Pirospaprikával meghintjük.
1-1,5 l húsleveslevet főzünk a húsleveskockákból
A tejfölt elkeverjük a liszttel, behabarjuk vele a húslevest, és a pirospaprikás hagymás zsiradékkal is elkeverjük, sózzuk.
Majd beletesszük a hússzeleteket, és 5 percig főzzük.

Tésztával tálaljuk!

Jó étvágyat

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Csibe78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős babos karaj » Marhakaraj sörben sütve » Pudingos-tejfölös süti » Tejfölös csirkepörkölt
» Sajtos sertéskaraj » Tejfölös krumplifuta » Tejfölös rakott csirke » Tejfölös gombapaprikás
» Tejfölös lecsó » Tejfölös pulykacsíkok » Tejfölös- kekszes süti » Sajtos-gombás karaj
» Sült báránykaraj » Sajtos tejfölös csirkemell » Poharas tejfölös » Tejfölös lecsós burgonya


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.