Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grillezett halszeletek zöld salátával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 4 szelet hal (lehet lazac, tőkehal, lepényhal vagy tonhal)
olívaolaj
- citromlé
- A szószhoz:
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 db újhagyma
- 5 evőkanál friss korianderlevél
- 1 kiskanál méz
- 1 kiskanál fehérbor
- 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A szósz hozzávalóit turmixgéppel sima péppé dolgozzuk, majd felhasználásig hűtőszekrénybe tesszük.
A halszeleteket megkenjük kis olívaolajjal és meglocsoljuk kis citromlével.
Grillrácson mindkét felét kb. 5 perc alatt pirosra sütjük.
A zöld szószt a forró halszeletekre kenjük, és friss, teljes kiőrlésű magvas kenyérrel fogyasztjuk. Jól illik az ételhez a a fejes saláta is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillezett gyümölcsnyárs » Grillezett tarja » Csirkemell salátával » Grillezett tonhal
» Kolbászos hasé salátával » Grillezett csirke fajitas » Grillezett húspogácsa » Grillezett steak
» Grillezett lazacfilé » Grillezett narancs » Lepényhal görög salátaval » Floridai halszeletek
» Grillezett csukafilé » Tojásos nokedli salátával » Grillezett padlizsán » Kacsamell hagymasalátával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.