Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grillezett halszeletek zöld salátával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 4 szelet hal (lehet lazac, tőkehal, lepényhal vagy tonhal)
olívaolaj
- citromlé
- A szószhoz:
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 db újhagyma
- 5 evőkanál friss korianderlevél
- 1 kiskanál méz
- 1 kiskanál fehérbor
- 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A szósz hozzávalóit turmixgéppel sima péppé dolgozzuk, majd felhasználásig hűtőszekrénybe tesszük.
A halszeleteket megkenjük kis olívaolajjal és meglocsoljuk kis citromlével.
Grillrácson mindkét felét kb. 5 perc alatt pirosra sütjük.
A zöld szószt a forró halszeletekre kenjük, és friss, teljes kiőrlésű magvas kenyérrel fogyasztjuk. Jól illik az ételhez a a fejes saláta is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lepényhal görög salátaval » Grillezett tarja whiskyvel » Grillezett camembert » Grillezett húspogácsa
» Tojásos nokedli salátával » Grillezett gyümölcsnyárs » Grillezett tonhal » Grillezett narancs
» Kacsamell hagymasalátával » Grillezett csukafilé » Grillezett kolbászkák » Grillezett fekete retek
» Grillezett padlizsán » Grillezett hal » Floridai halszeletek » Kolbászos hasé salátával


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.